Dukla Praha - SK Rakovník 12:4 (3:3)

03.11.2011 17:32

Branky: Kalvach 2, Sekunda, Kadar

Hodnocení zápasu:

I. Sestava:

Již při odjezdu bylo patrné, že opět chybí několik dětí na postavení dvou týmů obou ročníků , a že naše sestava bude opět jeden velký experiment.
Náš soupeř DUKLA Praha se naproti tomu ukázal jako velice silný a kvalitní soupeř podpořený vynikajícím zázemím - příjemný areál, upravené hřiště, čisté a vytopené kabiny.
V samotném zápase, který pro nás skončil prohrou 4:12, si naše první osmička ve svém zápase zapsala prohru 1:3. Svému soupeři byla vyrovnaným sokem a o výsledku rozhodly hlavně fyzické síly, neboť jsme neměli žádného hráče na vystřídání. V zápasu šli kluci dokonce do vedení 1:0 suverénně proměněnou penaltou Kubou Kadarem. O vedení jsme přišli těsně před poločasem, opět z penalty po našem zbytečném faulu na hranici velkého vápna. Ve druhém poločase, jak nám docházely síly, tak sílil tlak Dukly, která měla několik hráčů na střídání, a výsledkem byly dvě obdržené branky.
Utkání se opět povedlo brankáři Petrovi Mezeiovi, který zlikvidoval několik nebezpečných akcí a zároveň zakládal naši hru.
Celkově náš tým podal na Dukle velmi dobrý výkon, který je příslibem na příští víkend, kdy se utkáme na domácím hřišti s Děčínem.
Závěrem bych rád upozornil na kvalitní a profesionální výkon zkušených rozhodčích, a zároveň jim tímto ještě jednou děkuji.

II.Sestava:

Musím kluky pouze chválit, i přesto, že jsme nakonec prohráli o 8branek. Kdo by čekal, že tým z chvostu tabulky bude mít na půdě týmu z horních pater tabulky chvílemi více hry a bude se dostávat do brankových příležitostí? V dnešním zápase bylo rozhodující, že jsme měli pouze jednoho brankáře a do druhé branky musel hráč z pole, který obdržel několik smolných branek, ale nemám mu to za zlé. V utkání bylo vidět několik pozitiv, ze kterých musíme čerpat pro nedělní duel s Děčínem, jež bude pro nás zápasem podzimu. Věřím ve vítězství, pokud kluci zopakují zodpovědný a ofenzivní výkon z Ruzyně.

I.Sestava:

Mezei - Skoupý Filip, Kadar Jakub, Skoupý Lukáš - Čech Jan, Hruška Pavel, Birtus Vojtěch - Haifler Jaroslav

II.Sestava:

Pidrman Jakub - Hájek Michal, Vait Lukáš, Fajgl Marek , Skramuský Albert, Kalvach Pavel, Netušil Michal - Sekunda Matěj
 


 

—————

Zpět