SK Rakovník - Děčín 4:5 (3:3)

09.11.2011 17:11

Branky: Hruška 3, Kalvach

Hodnocení zápasu:

I.Sestava:

V dnešním zápase jsme přivítali soupeře z Děčína. V tomto zápase kluci podali velmi dobrý, bojovný výkon. Bohužel velká smůla a nezkušenost zapříčinila těsnou porážku 4 - 5. Je nutno přiznat, že Děčín byl pro nás nejpřijatelnějším soupeřem, kterého jsme mohli při troše štěstí porazit a připsat si tak první vítězství v soutěži.
První osmička ve svém minizápase dosáhla vítězství 3 - 1 a měla ještě mnoho šancí. Bohužel zůstaly neproměněny, což nás stálo vítězství. Pozitivem zápasu byla hra obrany, která pochytala všechny rychlé protiútoky soupeře.

II.Sestava:

 V tomto zápase bych vyzdvihl obranou činnost bránících hráčů a brankáře Pepu, který nás několikrát skvěle podržel, zejména v druhém poločase. V poli dominoval opět skvělý Pavel Kalvach. Trochu mě mrzí, že za svým skvělým výkonem z minulého týdne zaostal Matěj Sekunda, který tentokrát spálil dvě stoprocentní šance a směrem dopředu byl téměř nulový. Nemá cenu se vymlouvat na neproměněné šance, kterých bylo ovšem mnoho, ale myslím, že zápas ovlivnil rozhodčí, kterým byl funkcionář Děčína.

I.Sestava:

Mezei Petr - Skoupý Filip, Kadar Jakub, Skoupý Lukáš - Hruška Pavel, Čech Jan, Pidrman Jakub - Čech Jan

II.Sestava:

Suchý Josef - Fajgl Marek, Vait Lukáš, Matějovský - Sekunda Matěj, Kalvach Pavel, Hájek Michal - Netušil Michal

—————

Zpět