SK Rakovník - FK Meteor B 4:2 (3:1) - zimní turnaj

08.12.2011 15:53

Branky: Krupička 2, Ludvík, Kalvach

Hodnocení:

 V dalším kole změřili Rakovničtí síly s " béčkem" Meteoru. Utkání se hrálo za silného větru, čehož lépe využili Rakovničtí. V 5. minutě zahrál Haifler roh  a odražený míč napálil do branky Ludvík 1:0. Domácí se rychle otřepali. V 10. minutě Titlbach ve vápně fauloval domácího útočníka a pískala se penalta.Mezei si na míč sáhl, ale přesto bylo vyrovnáno 1:1. Hosty však ani tato akce neodradila. Haifler narazil Krupičkovi na vápno a byla z toho nádherná střela přez celou branku, která skončila v šibenici 2:1. Po této brance se domácí začali více tlačit dopředu, hosté se většinou bránili. Přišla však akce Čecha, který se protáhl do vápna a Kalvach vše dokončil 3:1. Ve druhém poločase měli domácí neustálý tlak. Hostům začali docházet síly, protože neměli nikoho na střídání, přesto se opět prosadili. Po standartní situaci Krupička nasměroval rohovou střelu přímo do brány 4:1. Domácí nic nevzdávali a snížili na 4:2.hosté poté utkání až do konce ubránili.

Očima trenéra:

 Dnes se nám moc nedařilo, vítězství je ubojované. Domácí se předvedli jako velmi kvalitní tým. Utkání rozhodlo, že jsme se lépe popasovali s podmínkami.

  Sestava:

 Mezei - Hamouz Lukáš, Krupička Martin, Hamouz Robert,Titlbach Dominik - Kalvach Pavel, Kadar Jakub, Ludvík Tomáš, Čech Jan - Haifler Jaroslav, Birtus Vojtěch

—————

Zpět