SK Slavia Praha - SK Rakovník 33:0 (15:0)

17.10.2011 17:38

  Hodnocení zápasu: 

        V dalším kole odcestovali Rakovničtí mladíci na stadion Slavie Praha. Utkání se od počátku odvíjelo v jednotném duchu. Slavie tlačila a Rakovník byl zatlačen do defenzívy. Hosté se snažili hrozit z brejků, avšak útočili v malém počtu hráčů. Velký rozdíl byl vidět zejména v individuální práci s míčem a v pohybu. Přes výborný výkon obou hostujících brankářů začali domácí postupem časem zvyšovat náskok. Ve druhé půly nastoupila hostující 1.sedmička proti domácí 2.sedmičce. Postupem času začali hostující obránci chápat pokyny trenérů zvětšili hřiště a najednou to byl vyrovnaný zápas. Domácí však své šance proměnili. Hosté v koncovce zklamali. Hostující 2. sedmičce však došly ve druhém poločase síly a 1.domácí sedmička je s přehledem přehrála. Konečný výsledek je pro hostující až příliš krutý, zejména 0 na kontě vstřelených branek.

Očima trenéra:  Klukům musím poděkovat za bojovnost. Názorně jsme viděli rozdíl mezi námi a špičkou. Zklamalo mě jenom, že kluci neposlouchají pokyny. Chceme po nich, aby hřiště zvětšili, protože Slávisti jsou individuálně někde jinde, ale našim bekům se nechce běhat.......Jakmile jsme hřiště zvětšili tak jsme sehráli vyrovnanou partii, akorát proměnit ty šance. Slavie je samozřejmě někde jinde, než my, ale mě osobně se více líbili Teplice.


I.Sestava: Mezei Petr - Skoupý Lukáš, Kadar Jakub , Skoupý Filip - Hájek Michal, Čech Jan, Rohla Jaroslav - Haifler Jaroslav

Střídal : Skramuský Albert

 

II.Sestava: Vait Lukáš - Netušil Michal ,Linc, Fajgl Marek - Jelínek Jan, Kalvach Pavel, Klíma - Sekunda Matěj

Střídal: Birtus

—————

Zpět